Moja pot do Life Coaching-a

Po slovenski izobrazbi sem magistrica Varstvoslovja, in že tekom študija, ter tudi že v gimnazijskih letih, me je psihologija zelo zanimala. Ker pa nisem verjela, da bi lahko bila sprejeta na študij psihologije, sem se odločila, da bom svojo študijsko pot namenila študiju policije, pravosodja in psihološkega profiliranja kaznjencev.

Po študiju sem se odpravila v Pariz, nato me je pot zanesla do Londona, kjer sem imela namen nadaljevati svojo kariero na tem področju. Vendar je bil moj življenjski namen drugačen; kmalu sem namreč spoznala, da me tovrstvno delo ni veselilo, in da ne želim celo življenje pričakovati najslabše od ljudi.

In ker sem se že leta in leta borila s samozdravljenjem, spremembo diete, izločitvijo zdravil in namesto njih uporabo zelišč in prehranskih dopolnil, je bila to moja naslednja poteza. Vendar sem tudi tu kčalu naletela na zid, ko sem ugotovila, da sem sedaj zdravila zamenjela s sicer bistveno bolj zdravimi in manj škodljivi substancami, ampak vzrok bolezni je bil še vedno tam. In vedela sem, da je čas, da se poglobim vase in pogledam kaj se zares dogaja, in kaj so pravi vzroki mojih bolezni in slabega počutja. Poleg bolezni sem se pogosto počutila tudi tesnobno, depresivno in utrujeno. Skratka, moja najstniška leta in zgodnja 20ta leta res niso bila tako sproščujoča, kot sem pričakovala.

 

Tako sem v Londonu prišla do te posebne metode Life Coaching-a, kjer sem začela s študijem tega in Kognitivno Behavioralne Terapije. To me je povsem fasciniralo in mi dalo zagon in voljo za dodatno študiranje knjig na tem podorčju, obiskovanje seminarjev v Evropi in Ameriki, in pa seveda najem mojega prvega Life Coacha. Življenje kot sem ga poznala, se mi je obrnilo na glavo:

 • Pozdravila sem si kronične bolečine hrbtenice in išiasa, ki me je skorajda povsem paraliziral za skorajda dva meseca!
 • Ugotovila sem, da imam sama dejansko moč pri ozdravitvi in, da nisem tako nemočna kot sem prvotno verjela
 • Pozdravila sem odnos s starši, za katerega nisem nikoli verjela, da bo mogoč
 • Spustila sem vse toksične odnose iz svojega življenja, vključno z nasilnim partnerstvom
 • Prišla sem do zaključka kaj pravzaprav želim delati in kaj je moj namen
 • Zamenjala sem prepričanja, da nisem dovolj dobra in da mi ne bo uspelo, s prepričanji, ki mi dejansko služijo
 • Začela sem delati to kar me najbolj veseli in v čemer izredno uživam (in to delam že zadnja 4 leta)
 • Ne samo, da sem sanjala sanje, začela sem živeti svoje sanje: potovala in živela sem po številnih mestih in državah po Evropi, delala za največjega life coach-a na svetu, in s potovanji nadaljujem skorajda vsak mesec
 • In še najpomembnejše: nikoli prej se nisem počutila tako svobodno, odlično, izpopolnjeno, srečno, zadovoljno in veselo kot se počutim sedaj.

In to vse, in še več, vam lahko ponudi Life Coaching!

Kaj je pravzaprav Life Coaching?

Life Coaching je pravzaprav zelo enostaven: podobno kot psihologija in psihoterapija, kjer se uporablja praktično psihologijo za razreševanje težav in izzivov ter doseganje vaših ciljev. Praktična psihologija pa pomeni, da namesto da bi se fokusirali večinoma na to kaj se je zgodilo v preteklosti in to analizirali, kot je večinoma običaj pri psihoterapiji, pogledamo kaj se nam je zgodilo v preteklosti in iz kje izvirajo naše nesigurnosti in vrline, katere želimo spremeniti, in jih nato dejansko spremenimo.

Z Life Coachingom lahko torej hitreje pridemo do cilja, ki je merljiv in za katerega se odloči stranka. Life Coach vas samo podpira, usmerja, spodbuja, in vam pomaga, da se ne ujamete v lastnih strahovih, vse odločitve pa so vaše.

Kako vam lahko Life Coaching povsem spremeni življenje?

 • Postanete vam kristalno jasno kaj želite in kako lahko pridete do tam
 • Naučite se poslušati sami sebe in reči “Ne” kadar si to dejansko želite, brez da bi se počutili krive
 • Točno razdelani koraki do vaših sanj, na področju kariere, odnosov, službe in telesa
 • Prvič, ali po dolgem času, začnete verjeti vase, in da zmorete narediti spremembe katere želite v vašem življenju
 • Zmanjšani občutki strahu in tesnobe in enostavne tehnike, katere lahko samo uporabljate na vsakodnevni bazi
 • Povečanje samozavesti, samosprejetosti in samoljubezni, ne glede na to kje ste v življenju
 • Pomoč in usmerjanje na poti do vaše osvoboditve od težkega otroštva in odnosov
 • Izboljšanje komunikacije, tako sami s sabo, kot v partnerskih, družinskih in prijateljskih odnosih
 • Spreminjanje negativnih prepričanj v prepričanja, ki vam dejansko služijo na poti do vaših ciljev in boljšega počutja
 • Splošno boljše in bolj lahkotno počutje, sproščenost in večja volja do življenja
 • Z nekaj pomoči in vodstva lahko ugotovite vzrok kroničnih in ostalih bolezni
 • Znate prisluhniti vaši intuiciji in se tako naučite sprejemanja pravih odločitev za vas
 • Life Coaching je tudi za vse tiste, ki želite nekaj več od življenja, pa ne veste točno kaj to je ali kako priti do tega
 • Končno boste razumeli zakaj delate to kar ne želite, in zakaj ne delate to kar želite (ter kako to spremeniti)
A sem jaz pravi Life Coach za vas?

Odgovor na to vprašanje imate samo vi. Pokličite me ali mi pišite, pa bova videla/videli ali sva fit za skupno delo.

Z Life Coachingom sem začela že v Londonu, nadaljevala z njim na jugu Francije, sedaj pa imam vse več in več strank iz Slovenije. Stranke, ki se odločijo za delo z mano so si zelo različne med seboj, tako kulturno, jezikovno, in delam s strankami iz Amerike, Kanade, Avstralije, Kitajske in Evrope. Coacham pa trenutno v treh različnih jezikih, in sicer v slovenščini, angelščini in francoščini.

Kaj pravijo o meni moje stranke

“Na današnji dan je minilo že več kot eno leto dni odkar delam s Tino in želela sem deliti z vami kako je life coaching spremenil kvaliteto mojega življenja.

Ko sva lani s Tino začeli s coaching-om, sem imela izredno težko obdobje; nisem vedela kako bom zaključila Magisterij, imela sem nizko samopodobo in nisem vedela kaj bo moj naslednji korak v življenju. Veliko stvari me je držalo nazaj in ni mi bilo lahko. Danes, eno leto po najinem coaching-u, se počutim svobodno, ljubljeno, zadovoljno in srečno. Še vedno imam nekaj stvari katere želim izpopolniti, ampak želim našteti vse kar se mi je zgodilo tekom mojega enoletnega dela s Tino:

 • Moja poslovna ekipa je zrasla iz 0 na 97 strank v 10 mesecih
 • Dosegla sem 3 ogromne cilje na mojem poslovnem področju
 • Izboljšala in poglobila sem odnos s svojimi starši
 • Naredila sem ogromne spremembe v svojem privatnem življenju
 • Shujšala sem 9kg, kateri so me oteževali zadnja 4 leta
 • Potovala sem na 3 prelepe konference
 • Našla sem poslovne partnerje
 • Nadgradila sem tudi prijateljske odnose in pridobila prijatelje, ki me porinejo ven iz moje cone udobja
 • Lahko rečem, da se počutim fantastično v svojem telesu, česar ne morem reči za nikdaj prej

S Tino sva delali na tem, da sem spremenila kako gledam na sebe, naučila sem se boljše poslušati samo sebe, kako reči “Ne” toksičnim ljudem in tudi kako spremeniti mišljenje iz vidika žrtve v mentaliteto zmagovalca in heroja.

Skupaj sva delali tudi na vpeljavi zdravih navad, prepričanj in, da je vrhunsko počutje moja nova norma. Zame je to naredilo pozitivno in zdravo okolje v mojem telesu in sedaj znam prepoznati moja omejujoča prepričanja in naučila sem se tehnik, kako lahko ta prepričanja spremenim.

Verjamem, da je moje delo s Tino imelo zelo velik vpliv na realnost v kateri živim danes.

Večno bom hvaležna za količino njene energijo, ljubezni in truda, ki ga vloži v coaching. Rezultati govorijo sami zase in sem izredno hvaležna za vse kar sva storili v samo enem letu dela skupaj. Verjamem, da sem povsem druga oseba danes: močna, samozavestna, in srečna.”

“Živjo Tina!

Želim se ti zahvaliti za tvojo pomoč v zadnjih 3 mesecih. Ko sva začeli s coaching-om, sem bila v procesu žalovanja, hkrati pa sem želela tudi več časa za razvoj mojega dela v Reiki.

Pomagala si mi videti in iti v pravo smer, pripomogla si k temu, da sem se počutila bolj umirjeno, in da sem začela skrbeti sama zase in tudi, da sem se začela sprejemati in ljubiti. Posledice so bile, da sem pustila službo katera mi ni ustrezala, in našla novo, v kateri imam čas, da delam na svojih projektih.

Res sem izredno zadovoljna z najinim delom in enostavno, da sem te spoznala! Uživala sem pri delu s tabo, vso pozornost, ki si mi jo namenila v času najinih sej.

Želela sem pustiti ta komentar na Facebook-u, ker verjamem, da lahko pomagaš veliko ljudem, da se odprejo sami sebi in so, ter postanejo, kdorkoli želijo.

Hvala ti, in upam da se kmalu vidiva!”

Kako lahko delate z mano?

Delo z mano je mogoče izključno na daljavo.

Za dodatna vprašanja, pojasnila in naročila, sem vam na voljo preko e-maila:

Pošljite mi e-mail na: contact@tinasuklje.com

Vas zanima kaj je ThetaHealingⓇ metoda?