Hey hey predraga in predragi obiskovalec,

Sem Tina: ljubiteljica življenja, obsedena z osebno rastjo, “Unicorni” (samorogi), učiteljica in samozdravilka. Včasih sem bila kar naprej bolna (dobesedno od trenutka, ko sem bila rojena), in šele, ko sem povsem razpadla, se počutila bedno, nemočno, osamljeno in šibko, sem ugotovila, da lahko to obrnem okrog. Pravzaprav, vsakdo lahko obrne svoje življenje povsem na glavom na najboljši možen način! Bila sem depresivna, imela okrog 10 kroničnih bolezni in počutila sem se kot zapornica, ujeta v lastnem telesu. Nemočna. Zanič. Kot en zadnji drek. Osamljena. Prestrašena.

In sedaj? Potujem po svetu, živela sem že v številnih državah po Evropi in v 10 mestih s tremi različniči jeziki. Tekom mojih potovanj in selitev, sem se povsem spremenila, osebnostno zrastla, in že številna leta dajem te izkušnje naprej drugim preko coachinga, osebnega svetovanja, Kognitivno Behavioralne Terapije, vodenih meditacij in metode ThetaHealingⓇ.

Najbolj uživam, ko se z vami povežem z živo, delim svoje izkušnje in znanjam ki bodo tudi vam spremenile življenje preko individualnega dela, in pa tudi govorim na številnih mednarodnih oddihih, dogodkih in konferencah (ta December se odpravljam na konferenco v Arizono, kjer bom ena izmed 12 govornikov, in edina iz Evrope!). Moja največja strast in veselje je, da tudi drugi in druge občutijo tako svobodo, entuziazem in energijo do življenja. Vsi si to zaslužimo in tudi vi ste tu zato, ker želite nekaj več v svojem življenju, na enem ali več področjih vašega življenja.

A ste pripravljeni skupaj z mano skočiti v dogodivščino vašega življenja? 🙂 Zagotovim vam lahko, da bo neverjetno, zabavno, globoko, zdravilno in, da vam ta odločitev lahko povsem spremeni vaše življenje. Zakaj? Zato, ker živite samo enkrat. Tako, da zakaj ne bi zaživeli na polno? Vaše življenje je eno samo.

Rada vas imam,

Tina xx

Subscribe

* indicates required
Preverite kje me lahko spoznate v živo 🙂
Povežite se z mano na socialnih omrežjih za dnevno dozo pozitive 🙂
Tina Suklje Instagram
Facebook Tina Suklje