Ta posebna metoda me je povsem pritegnila, in z največjim veseljem jo delam s strankami v živo, kot tudi na daljavo. Je izredno sproščujoča tehnika, s pomočjo katere pridemo do bližnjice naše podzavesti, kjer pa se hranijo vsa prepričanja in občutki, tako dobri kot slabi. Če želite nekaj spremeniti na zavedni ravni (kot na primer afirmacija), pa vam nikakor ne uspe, je velika verjetnost, da v vaši podzavesti obstaja prepričanje, ki vas drži nazaj in katerega se sploh ne zavedate. Ampak s to tehniko imamo v bistvu bližnjico do naše podzavesti (ker ta metoda deluje v Theta valovih naših možganov), tako da lahko zamenjamo prepričanja in občutke, ki nam ne služijo.

 

Certificirana sem pri ustanoviteljici tehnike ThetaHealingⓇ, in na levi strani si lahko pogledate oba certifikata. Pa še nekaj več besed o sami tehniki:

Metodo ThetaHealingⓇ je izumila Vianna Stibal leta 1995 na njeni osebni poti nazaj do zdravja. Njena knjiga opisuje njeno pot do zdravja in povezavo s Kreatorjem, z uporabo njene meditacijske tehnike.

ThetaHealingⓇ metoda je meditacijska tehnika, ki uporablja spiritualno filozofijo z namenom izboljšanja uma, telesa in duha, in vse to v povezavi in z zbližanjem Kreatorja vsega kar je. Ta metoda je osredotočena molitev h Kreatorju in vam dovoli, da strenirate vaš um, telo in duh z namenom čiščenja omejujočih prepričanj ter da lahko zažitive vaše življenje s pozitivnimi mislimi ter razvijete vse veščine, katere potrebujete za doseganje vaših ciljev.

Skozi meditacijo in molitvijo ustvarja ThetaHealingⓇ metoda pozitiven način življenja. To tehniko vedno uproabljamo skupaj s konvencionalno medicion, hkrati pa nas uči kako uporabiti našo intuicijo (katero ima prav vsak!), medtem ko se lahko zanesemo na brezpogojno ljubezen Kreatorja Vsega Kar Je, da bo dejansko opravil “delo”.
 Verjamemo, da ravno s pomočjo osredotočene meditacije, in sicer z uporabo Theta in Delta možganskih valov (kateri se uporabljajo tudi v hipnozi in tik preden zaspimo), ki vključujejo kvantno fiziko, ste lahko priča kako Kreator Vsega Kar Je, izvede takojšnjo dobro fizično in psihično počutje.

Naučili smo se, da se z uporabo tehnike ThetaHealingⓇ lahko uporabijo intuitivne sposobnosti za spontane spremembe v fizičnem in psihičnem počutju.

 Če želite izvedeti več o metodi ThetaHealingⓇ, obiščite www.thetahealing.com
Kako lahko Tehnika ThetaHealing® pomaga vam?

 Spodbuja imunski sistem

 Poveča sproščenost in zmanjša občutka strahu in tesnobe

 Blaži stres

 Hitra povezava do podzavesti, kjer ležijo vsi naši vzorci iz otroštva, ki nas nevede sabotirajo in omejujejo na različnih področjih življenja

 Poveča kreativnost, imate tudi hitrejšo sposobnost razreševanja izzivov in hitrejše učenje ter dojemljivost za nova znanja

 Povečana povezava uma in telesa in večja čustvena povezanost s sabo in z drugimi

 Ta metoda je most do višje duhovne povezanosti

 Poveže vas z vašo intuicijo, ki vam omogoča lažje sprejemanje pravih odločitev za vas ter lažje doseganje vaših življenjskih ciljev

Kako lahko delate z mano?

Trenutno je Coaching ali ThetaHealing na voljo izključno na daljavo.

Za dodatna vprašanja, pojasnila in naročila, sem vam na voljo preko e-maila:

Pošljite mi e-mail na: contact@tinasuklje.com

Ali vas zanima kako uporabljam ThetaHealing tehniko skupaj z Life Coaching-om?

Reference:

https://jevondangeli.com/generating-brainwaves-for-healing/

ThetaHealing® and ThetaHealer® are registered trademarks of THInK at www.thetahealing.com.

If you have any questions contact support@thetahealing.com or 406 206 3232